Recept
« Terug naar recepten
Gevulde visfilets met tomatensaus
PT30M
Gevulde visfilets met tomatensaus
Een heerlijk gevulde visfilets met tomatensaus recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hélène Wieske
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde visfilets met tomatensaus te bereiden
Was de tomaten, en snijd ze in stukken.
Verhit in een sauspan 1 eetl. olie en fruit hierin de knoflook en ui goudbruin.
Voeg de tomaten en de kruiden toe en stoof het geheel in ca. 15 minuten op een laag vuur.
Wrijf alles door een fijne zeef, laat de tomatensaus op een laag vuur nog tot de juiste dikte inkoken en maak op smaak met zout en peper.
Week het brood ca. 5 minuten in de melk, pureer 1 visfilet in een keukenmachine of gebruik een staafmixer, voeg het goed uitgeknepen brood en ei toe, en pureer dit tot een fijne massa.
Hak de kruiden fijn, voeg van ieder kruid een eetl. toe aan de vismassa, roer dit goed door en maak de vulling op smaak met wat zout , peper en wat nootmuskaat
Bestrijk de overgebleven vfilets met de vismix over de gehele lengte van de filets, klap ze dubbel en zet ze vast met een cocktailprikker.
Paneer de visfilets en bak ze in wat boter met olie in 8 minuten gaar.
Serveer dit met rijst en chilisaus naar je eigen smaak, mag ook een ander sausje zijn een vissaus bijv.
Verhit in een sauspan 1 eetl. olie en fruit hierin de knoflook en ui goudbruin.
Voeg de tomaten en de kruiden toe en stoof het geheel in ca. 15 minuten op een laag vuur.
Wrijf alles door een fijne zeef, laat de tomatensaus op een laag vuur nog tot de juiste dikte inkoken en maak op smaak met zout en peper.
Week het brood ca. 5 minuten in de melk, pureer 1 visfilet in een keukenmachine of gebruik een staafmixer, voeg het goed uitgeknepen brood en ei toe, en pureer dit tot een fijne massa.
Hak de kruiden fijn, voeg van ieder kruid een eetl. toe aan de vismassa, roer dit goed door en maak de vulling op smaak met wat zout , peper en wat nootmuskaat
Bestrijk de overgebleven vfilets met de vismix over de gehele lengte van de filets, klap ze dubbel en zet ze vast met een cocktailprikker.
Paneer de visfilets en bak ze in wat boter met olie in 8 minuten gaar.
Serveer dit met rijst en chilisaus naar je eigen smaak, mag ook een ander sausje zijn een vissaus bijv.
Hélène zegt:
Gr. Hélène