Recept
« Terug naar recepten
Groente aardappel schotel
PT60M
Groente aardappel schotel
Een heerlijk groente aardappel schotel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Irène Vandecandelaere
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groente aardappel schotel te bereiden
Aardappelen 15 min. koken. Worteltjes in reepjes, de doperwtjes en peultjes in zout water gedurende 5 min. koken.Ui fijn snipperen, peterselie en basilicum fijn knippen. Lage ovenschotel invetten, de aardappelen in plakjes erin in leggen, daarboven de groenten en de ui. De eieren loskloppen, kruiden met pezo, voeg koffieroom toe en 3/4 van de peterselie en de basilicum. Verdeel het geheel over de groenteschotel, dek af met alu folie en zet het geheel in een voorverwarmde oven van 200° ged. 40 minuten. Garneer met de rest van de peterselie en basilicum en dien op met vis of vlees naar smaak.
HarryLohr zegt: