KookJij

Italiaanse aardappelsalade met schapenkaas

Een heerlijk italiaanse aardappelsalade met schapenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: kokenmetdorus.nl
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaanse aardappelsalade met schapenkaas te bereiden

VOORBEREIDING (20 minuten)
1. Kook de aardappelen gaar in water met zout. Als je ze in de schil kookt pel je ze. Snijd ze in stukken van 2-3 centimeter doorsnee.
2. Spoel de kappertjes af met water en hak ze fijn.
3. Was en hak de peterselie en snipper de knoflook.
4. Snijd de kaas in blokjes.
5. Snijd de olijven in de lengte doormidden.

BEREIDING (5 minuten)
Meng alle ingrediënten met de olie, azijn, peper en zout. Let op dat je het niet te zout maakt want de kappertjes en de olijven zijn van zichzelf al behoorlijk zout.

Mijn kookverhaal (Koken met Dorus)

Een smakelijk alternatief voor de klassieke Joma-salade. Lekker bij de barbecue maar ook voor gewoon.

De bereiding van dit gerecht demonstreer ik in de video.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Hoi "Dorus", we hebben het kunnen plaatsen van de filmpjes in de planning staan.
Groetjes en een fijn weekend!
Anna.
KookJij.;)