Recept
« Terug naar recepten
Kip met restjes
PT30M
Kip met restjes
Lekker en lijnvriendelijk
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip met restjes te bereiden
Maak de puree met 1/2 el. boter, melk, kruiden en lente uitjes. Verhit de rest van de boter, roer de bloem erdoor en laat 2 minuten garen, voeg melk en bouillon toe. Roer de preiringen en de kleingesneden kippenfilet door de saus en laat 5 minuten zacht koken. Roer de peterselie erdoor en 1 el. geraspte kaas. Schep de ragout in een ovenschotel, verdeel de aardappelpuree erover, strijk glad met de achterkant van een vochtige lepel. Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 15 minuten. Strooi de laatste vijf minuten de kaas erover en laat goudbruin gratineren.