Recept
« Terug naar recepten
Pebre met pastei de pápas(uit Chili)
PT50M
Pebre met pastei de pápas(uit Chili)
Een heerlijk pebre met pastei de pápas(uit chili) recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Chili
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Lidwien Vos heeft 8 jaar in chili gewoond
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pebre met pastei de pápas(uit Chili) te bereiden
Vleetomaten raspen,vervolgens toevoegen;geperste teentje knoflook,zeer fijn gesneden sjalotten en rode peper,gesneden koriander.Dit alles op smaak brengen met zout en 2 eetlepels olijfolie.1 uur in de koelkast zetten.Serveren met stokbrood of als saus bij warme of koude gerechten.
Maak de aardappelpuree.Kook de kippenpootjes in zout water,vel eraf halen.Gehakt uien en knoflook bakken.Kruiden,zout en komijnzaad toevoegen.Vervolgens ook de rozijnen en olijven.Ovenschotel vullen met gehaktmengsel,in partjes gesneden eieren en kippenpootjes.daarboven een laag aardappelpuree.Voor het korstje;puree met paneermeel en eiwit bestrijken of geraspte kaas erover strooien.20 minuten in een voorverwarmde oven plaatsen op 200 graden.Geef er de saus los bij.
Maak de aardappelpuree.Kook de kippenpootjes in zout water,vel eraf halen.Gehakt uien en knoflook bakken.Kruiden,zout en komijnzaad toevoegen.Vervolgens ook de rozijnen en olijven.Ovenschotel vullen met gehaktmengsel,in partjes gesneden eieren en kippenpootjes.daarboven een laag aardappelpuree.Voor het korstje;puree met paneermeel en eiwit bestrijken of geraspte kaas erover strooien.20 minuten in een voorverwarmde oven plaatsen op 200 graden.Geef er de saus los bij.