Recept
« Terug naar recepten
Rucolasoep
PT15M
Rucolasoep
Heel fris, helemaal anders!!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rucolasoep te bereiden
- Hak sjalot en de knoflook grof en fruit deze in de olijfolie.
- Voeg de in blokjes gesneden aardappelen en wortel toe, overgiet met de bouillon.
- Laat het geheel onder deksel pruttelen gedurende 15 minuten.
- Hak de rucola grof, voeg deze na 15 minuten toe, laat even slinken.
- Mix de soep zeer fijn met de mixer of de blender.
- Breng de soep op smaak met peper, zout en gedroogde marjolein.
- Voeg 2 el. room toe en laat het geheel goed doorwarmen.
- Dien op en garneer de borden met reepjes zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en stukjes rucola.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
G.L.S. Tjan zegt:
G.L.S. Tjan zegt: