KookJij

Schelvis in de oven met rozemarijn en kerstomaatjes

Een heerlijk schelvis in de oven met rozemarijn en kerstomaatjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Schelvis in de oven met rozemarijn en kerstomaatjes te bereiden

Was de schelvissen, dep ze droog, kruid ze met peper en zout, stop een takje rozemarijn in de buikholte en gaar ze in de oven op 180°C (ongeveer 20 minuten).
Snijd de sjalotjes fijn en halveer de kerstomaatjes.
Stoof de sjalotjes aan in olijfolie, voeg de kerstomaatjes, de laurier, de dragon en de tomatenpassata toe. Laat alles zachtjes garen en breng op smaak peper, zout, een mespuntje boter en een eetlepel ketchup.
Haal de schelvis uit de oven en fileer hem met lepel en vork. Schik op elk bord 1 visfilet en daarnaast de kerstomaatstoverij en de aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst