Recept
« Terug naar recepten
Stoofpotje van kippenonderbouten
PT90M
Stoofpotje van kippenonderbouten
Alle lekker bijeen in het potje.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofpotje van kippenonderbouten te bereiden
- Neem een gietijzeren pot of tajine en bak de kippenboutjes even bruin aan. Look met de lookperser fijn persen, ajuin in blokjes snijden. Aardappelen in vier verdelen de champignons in schijven snijden. Dit alles bij de kippenboutjes en alles zeer goed kruiden. Deksel op de stoofpot en laat alles maar lekker op een zacht vuur sudderen. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: