Recept
« Terug naar recepten
Stoofschotel van prinsessenbonen met schapevlees.
PT70M
Stoofschotel van prinsessenbonen met schapevlees.
Een heerlijk stoofschotel van prinsessenbonen met schapevlees. recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Andries Zijlstra
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 à 5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoofschotel van prinsessenbonen met schapevlees. te bereiden
Het vlees wassen, zouten en met de ui half uur smoren in de boter. Intussen de bonen schoonmaken en wassen, de aardappelen schillen. De bodem van de pan bedekken met de aardappelen, dan een laag bonen erbij. Dan het schapenvlees er bovenop doen en afdekken met de rest van de bonen. nog een scheut water met wat zout toevoegen een half uur laten smoren. Als laatste de peterselie erdoor spatelen. Het geheel moet goed gaar worden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bollehans zegt:
Kan jij dit iets verduidelijken? a.u.b.
rgds,
hans.
apz zegt: