Recept
« Terug naar recepten
Tartaar van rundvlees met picklesmayonaise
PT30M
Tartaar van rundvlees met picklesmayonaise
Een heerlijk tartaar van rundvlees met picklesmayonaise recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
nina
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tartaar van rundvlees met picklesmayonaise te bereiden
Snijd het vlees in kleine dobbelsteentjes en meng met de fijngesneden sjalot en de rest van de ingrediënten. Kruid goed met peper en zout. Naar eigen smaak voeg je meer of minder toe van een ingrediënt, proeven is de boodschap!
Mix voor de mayonaise eidooier, azijn en mosterd samen en bind met maisolie tot een stevige mayonaise. Mix de pickles en meng deze onder de mayonaise.
Steek met een uitsteekvorm rechthoeken uit de toasten en vul de vorm met tartaar.
Verwijder voorzichtig de vorm en werk af met appelkappertjes, rucola en eventueel enoki, shiitake en romanescoroosjes.
Mix voor de mayonaise eidooier, azijn en mosterd samen en bind met maisolie tot een stevige mayonaise. Mix de pickles en meng deze onder de mayonaise.
Steek met een uitsteekvorm rechthoeken uit de toasten en vul de vorm met tartaar.
Verwijder voorzichtig de vorm en werk af met appelkappertjes, rucola en eventueel enoki, shiitake en romanescoroosjes.