Recept
« Terug naar recepten
Turkse tortilla met yoghurtsaus
PT20M
Turkse tortilla met yoghurtsaus
Een heerlijk turkse tortilla met yoghurtsaus recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
marja hoebe
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Balkan
Bron:
smulweb
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Turkse tortilla met yoghurtsaus te bereiden
Oven voorverwarmen op 200C en rooster bekleden met aluminiumfolie.
Bestrijk de tortillas met de pizzasaus. Laat de randen vrij en besproei deze met water (om te voorkomen dat ze te knapperig worden en je ze niet meer makkelijk kunt oprollen).
Olijfolie in een pan op hoog vuur verhitten. Het gehaktmengsel kort rul bakken en verdelen over de tortillas. Bak ze ca. 2-3 minuten in de oven. Verdeel ijsbergsla of witte koolreepjes over het midden en rol de pizzas op. Serveer met de yoghurtsaus en eventueel sweet chillisauce.
Bestrijk de tortillas met de pizzasaus. Laat de randen vrij en besproei deze met water (om te voorkomen dat ze te knapperig worden en je ze niet meer makkelijk kunt oprollen).
Olijfolie in een pan op hoog vuur verhitten. Het gehaktmengsel kort rul bakken en verdelen over de tortillas. Bak ze ca. 2-3 minuten in de oven. Verdeel ijsbergsla of witte koolreepjes over het midden en rol de pizzas op. Serveer met de yoghurtsaus en eventueel sweet chillisauce.
mieke zegt:
Een vraagje; ik wil dit graag maken maar dan wel voor 5 personen hoeveel moet ik dan van alles erbij doen >?>:p