Recept
« Terug naar recepten
Universele Kruidenboterdip
PT1600M
Universele Kruidenboterdip
Voor alles dat van en uit de grill komt : vlees, vis, groentes,
kaas, enz.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
1600 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Universele Kruidenboterdip te bereiden
- Meng alle ingredienten in een keukenblender en draai daarvan een zeer fijne homogene pasta.
- Doe deze pasta in een kommetje en zet ze minimaal 24 uur weg in de koelkast.
- Haal de pasta uit de koeling, laat hem in een uurtje op kamertemperatuur komen en roer de pasta dan door de voeibare roomboter (laag vuurtje).
- Gebruik dit op gegrillde vlees-gerechten, visgerechten, groentegerechten, kaasgerechten enz.
- Geef daarnaast partje limoen of citroen.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Je kunt dit recept gebruiken als vloeibare saus of eerst weer laten stollen in de koelkast en er plakje van snijden.
Wilma zegt: