KookJij

Universele Kruidenboterdip

Voor alles dat van en uit de grill komt : vlees, vis, groentes, kaas, enz.
Recept van:
Bereidingstijd: 1600 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Universele Kruidenboterdip te bereiden

  1. Meng alle ingredienten in een keukenblender en draai daarvan een zeer fijne homogene pasta.
  2. Doe deze pasta in een kommetje en zet ze minimaal 24 uur weg in de koelkast.
  3. Haal de pasta uit de koeling, laat hem in een uurtje op kamertemperatuur komen en roer de pasta dan door de voeibare roomboter (laag vuurtje).
  4. Gebruik dit op gegrillde vlees-gerechten, visgerechten, groentegerechten, kaasgerechten enz.
  5. Geef daarnaast partje limoen of citroen.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Je kunt dit recept gebruiken als vloeibare saus of eerst weer laten stollen in de koelkast en er plakje van snijden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Wilma

Wilma zegt:
Dit klinkt echt heerlijk. Heerlijk voor bij de bbq! Jammer dat er alleen zo'n lange bereidingstijd voor is. Wij bakken ook vaak in de skottelbraai heerlijk!