KookJij

Vispannetje met zalm en kabeljauw in de oven

Een heerlijk vispannetje met zalm en kabeljauw in de oven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: libelle lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vispannetje met zalm en kabeljauw in de oven te bereiden

Verwarm de oven voor op 180° C. Maak de groenten en kruiden schoon. Snij de wortelen in plakjes, de prei in ringen.


Fruit de wortelen en prei in boter. Kruid met peper en zout. Blus met de wijn en roer er de room door, en het verkruimelde bouillonblokje. Laat sudderen tot de wortelen beetgaar zijn.


Beboter 4 individuele ovenschaaltjes. Verdeel er de vis, de garnalen en de groenten over. Bestrooi met peterselie en marjolein. Werk af met de kaas en zet 20 à 25 minuten in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Marleen VanDerKelen

Marleen VanDerKelen zegt:
Gemaakt en... super lekker!
Ria van Essen

Ria van Essen zegt:
dat ga ik maken
Frans

Frans zegt:
Maken in Romertopf gaat prima!
Karin

Karin zegt:
Tot hoever kan ik dit recept van te voren maken ??
Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Heerlijk!
Martine Janssen

Martine Janssen zegt:
Lekker recept
Dirk

Dirk zegt:
Natuurlijk kan je dat!
Hoe meer, hoe beter. Oh, en nog beter met een stukje stokbrood!
Milou

Milou zegt:
Kan dit recept ook in 1 grote ovenschaal gemaakt worden?