Recept
« Terug naar recepten
Wintergroentencrumble
PT35M
Wintergroentencrumble
Een heerlijk wintergroentencrumble recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
aardappel.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wintergroentencrumble te bereiden
Schil de aardappelen en de groenten en snijd in hapklare stukken. Kook de stukken gedurende 7 minuten in gezouten water. Giet af en leg in een ovenschotel.
Smelt de boter in een steelpan en roer hierdoor de bloem. Giet de melk erbij en breng al roerend aan de kook. Neem van het vuur als de saus lichtjes gedikt is. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Giet over de groenten.
Strooi hierover het broodkruim en de gehakte cashewnoten. Bak gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
Smelt de boter in een steelpan en roer hierdoor de bloem. Giet de melk erbij en breng al roerend aan de kook. Neem van het vuur als de saus lichtjes gedikt is. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Giet over de groenten.
Strooi hierover het broodkruim en de gehakte cashewnoten. Bak gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
svermaut zegt:
Ik hoop dat dit recept jou, en je gefortuneerde tafelgasten, veel fijne momenten mag brengen?