*Serveer dit uit op en plat bord met de vinaigrette.
*Wat drinken we erbij?
--->Geef daarbij bv. een Chardonnay,Riesling of Sauvignon Blanc.Hij mag hout gehad hebben,doch moet wel droog zijn.
Recept
« Terug naar recepten
Zalm Rauw Gemarineerd in Kruiden
PT300M
Zalm Rauw Gemarineerd in Kruiden
Een heerlijk zalm rauw gemarineerd in kruiden recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
300 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm Rauw Gemarineerd in Kruiden te bereiden
*Doe de mosterd en limoennsap bij elkaar en meng dat goed dooreen.
*Gooi dat nu in de olie en meng verder alle ingredienten goed daar doorheen tot een min of meer homogene saus.
*Snijd de zalm met een speciaal daarvoor geschikt mes in heel dunne plakjes en leg die in een enkele laag bv in een oven-bakblik
*Roer de olie-saus nog eens goed door elkaar en giet dit over de zalmplakken uit. en laat dat 4 uur staan (Als langer dan in de koelkast)
*Gooi dat nu in de olie en meng verder alle ingredienten goed daar doorheen tot een min of meer homogene saus.
*Snijd de zalm met een speciaal daarvoor geschikt mes in heel dunne plakjes en leg die in een enkele laag bv in een oven-bakblik
*Roer de olie-saus nog eens goed door elkaar en giet dit over de zalmplakken uit. en laat dat 4 uur staan (Als langer dan in de koelkast)