Recept
« Terug naar recepten
Zeevruchtensoep anders bekeken
PT40M
Zeevruchtensoep anders bekeken
Een heerlijk zeevruchtensoep anders bekeken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
culinair koken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeevruchtensoep anders bekeken te bereiden
Sjalot en look aanstoven samen met de ongepelde garnalen
1 eetlepel tomatenpuree toevoegen en blussen met witte wijn en de bouillon
zachtjes laten koken en na 15 minuten zeven
Groenten in tonvorm draaien en apart garen in gezouten water
Spaghetti koken
Tomaten pellen en in dobbelsteentjes snijden
Vis in gelijke porties verdelen en in de soep garen (soort per soort)
Afwerking:
Soep opwarmen met de groenten en de spaghetti en in de borden verdelen
Hierop de vis schikken
Afwerken met de tomaat en bieslook
1 eetlepel tomatenpuree toevoegen en blussen met witte wijn en de bouillon
zachtjes laten koken en na 15 minuten zeven
Groenten in tonvorm draaien en apart garen in gezouten water
Spaghetti koken
Tomaten pellen en in dobbelsteentjes snijden
Vis in gelijke porties verdelen en in de soep garen (soort per soort)
Afwerking:
Soep opwarmen met de groenten en de spaghetti en in de borden verdelen
Hierop de vis schikken
Afwerken met de tomaat en bieslook