Recept
« Terug naar recepten
Cajunschnitzel met gebakken aardappelen en pomodor
PT40M
Cajunschnitzel met gebakken aardappelen en pomodor
Kruidige schnitzel geserveerd met roseval aardappels en tomaten, een smaakvolle maaltijd!
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cajunschnitzel met gebakken aardappelen en pomodor te bereiden
Snijd de roseval aardappelen in vieren en leg ze in een ovenschaal.
Bestrooi ze met peper en zout.
Snijd de knoflooktenen doormidden en voeg deze toe aan de aardappelen.
Breek de takjes rozemarijn en meng door de aardappelen.
Besprenkel met olijfolie en meng alles nog even goed door elkaar.
Doe dit ongeveer 40 minuten in een oven op 200°C.
Kruid de schnitzels met de cajunkruiden.
Laat de braadpan met wat olijfolie goed heet worden, voeg als laatste een klontje roomboter toe en bak ze in vier à vijf minuten bruin.
Snijd de pomodori in vieren.
Bestrooi ze met wat peper en zout .
Snijd vervolgens de sinaasappel met schil en al in partjes en voeg deze samen met de basilicumblaadjes toe aan de stukken tomaat. Besprenkel alles met olijfolie.
Doe dit ongeveer vier minuten in een oven op 200 ° C.
Serveer de aardappelen, tomaat en daarop de cajunschitzel.
Maak het af met wat bakvocht van de pomodori.
Bestrooi ze met peper en zout.
Snijd de knoflooktenen doormidden en voeg deze toe aan de aardappelen.
Breek de takjes rozemarijn en meng door de aardappelen.
Besprenkel met olijfolie en meng alles nog even goed door elkaar.
Doe dit ongeveer 40 minuten in een oven op 200°C.
Kruid de schnitzels met de cajunkruiden.
Laat de braadpan met wat olijfolie goed heet worden, voeg als laatste een klontje roomboter toe en bak ze in vier à vijf minuten bruin.
Snijd de pomodori in vieren.
Bestrooi ze met wat peper en zout .
Snijd vervolgens de sinaasappel met schil en al in partjes en voeg deze samen met de basilicumblaadjes toe aan de stukken tomaat. Besprenkel alles met olijfolie.
Doe dit ongeveer vier minuten in een oven op 200 ° C.
Serveer de aardappelen, tomaat en daarop de cajunschitzel.
Maak het af met wat bakvocht van de pomodori.