Recept
« Terug naar recepten
Cannelloni met pittige gehaktvulling
PT45M
Cannelloni met pittige gehaktvulling
Een heerlijk cannelloni met pittige gehaktvulling recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
de brucker karine
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cannelloni met pittige gehaktvulling te bereiden
Verwarm je oven voor op 200°C.
Hak de knoflook fijn. Bak het gehakt in olijfolie rul met de knoflook en breng op smaak met peper en zout en de rest van de kruiden.
Spoel de spinazie, hak de blaadjes grof en doe ze erbij Roer om en laat meewarmen tot de spinazie geslonken is.
Vul de cannelloni (voorkoken hoeft niet) met het gehakt.
Tomatenpassata vermengen met de Italiaanse kruiden en gehakte bladpeterselie, zout en peper.
Bechamelsaus: smelt de boter, doe de bloem erbij tot het een korrrelige roux wordt, melk erbij bijkruiden met peper en zout en nootmuskaat.
Vet een ovenschaal in, de helft van de tomatenpassata gieten, dan klasseer de canneloni in de schaal, de andere helft van de passata opgieten alsook de bechamelsaus. Parmezaanse kaas erover verdelen en klompjes boter en in de oven tot ongeveer 30 à 40 min. Zorg dat de cannelloni volledig onderstaan.
Hak de knoflook fijn. Bak het gehakt in olijfolie rul met de knoflook en breng op smaak met peper en zout en de rest van de kruiden.
Spoel de spinazie, hak de blaadjes grof en doe ze erbij Roer om en laat meewarmen tot de spinazie geslonken is.
Vul de cannelloni (voorkoken hoeft niet) met het gehakt.
Tomatenpassata vermengen met de Italiaanse kruiden en gehakte bladpeterselie, zout en peper.
Bechamelsaus: smelt de boter, doe de bloem erbij tot het een korrrelige roux wordt, melk erbij bijkruiden met peper en zout en nootmuskaat.
Vet een ovenschaal in, de helft van de tomatenpassata gieten, dan klasseer de canneloni in de schaal, de andere helft van de passata opgieten alsook de bechamelsaus. Parmezaanse kaas erover verdelen en klompjes boter en in de oven tot ongeveer 30 à 40 min. Zorg dat de cannelloni volledig onderstaan.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
theresia zegt:
proberen, alleen neem ik andere Italiaanse kaas.:)