We kunnen ook 2 kg ongepelde garnalen nemen.Gepeld houden we dan zo'n 1400 gram over met 600 gram koppen.
Die koppen fruiten we mee met de uien,knoflook en groentes in 25 gram boter.Nadat ze 10 min.gebakken hebben zonder groente,laten we ze 10 minuten met groente bakken en daarna nog eens 10 minuten smoren met de melk en room.
Daarna wordt de massa gezeefd en we moeten dan ± 600 cc vocht over houden,anders met melk bij vullen.Verder zelfde als hoofdrecept.
Recept
« Terug naar recepten
Garnalenkroketten II
PT120M
Garnalenkroketten II
Een heerlijk garnalenkroketten ii recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Snacks - Warm
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalenkroketten II te bereiden
grote pan met dikke bodem
scherp mes
snijplankje
houten lepels
plastic handschoentjes
friteuse
scherp mes
snijplankje
houten lepels
plastic handschoentjes
friteuse
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
deuxchapeaux zegt:
deuxchapeaux zegt:
Groeten Jan A.:);)