KookJij

Gevulde vissoep

Een heerlijk gevulde vissoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde vissoep te bereiden

Verwarm de olie in een ruime pan en fruit hierin de sjalot met de knoflook al omscheppend 3 minuten op een halfhoog vuur.
Voeg de aardappelen, bleekselderij, worteltjes en de sperziebonen toe en bak ze 3 minuten mee.
Schenk er 11⁄4 l kokend water bij.
Voeg de prei toe en verkruimel de bouillontabletten erboven.
Kook de soep ± 5 minuten.
Leg de vis voorzichtig in de soep en laat hem op een laag vuur in ± 7 minuten net gaar worden.
Neem de vis met een schuimspaan uit de pan en verdeel hem met de garnalen over de borden.
Roer de bosui en peper en zout naar smaak door de soep.
Schep de soep over de vis en strooi de peterselie erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst