Recept
« Terug naar recepten
Romanesco met walnoten
PT30M
Romanesco met walnoten
Lekker eenpansgerecht, ietwat speciaal.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romanesco met walnoten te bereiden
Verdeel de romanesco in kleine roosjes, de wortelen in schuine stukjes, kook deze beetgaar in water met zout gedurende 15 minuten, giet af en laat uitlekken.
Hak de walnoten fijn en meng deze met het paneermeel. Verhit de wok, voeg walnoten en paneermeel toe en laat lichtbruin kleuren. Hou apart.
Verhit de boter in de wok en bak hierin de reepjes kip, voeg de groenten toe, breng op smaak met peper en nootmuskaat, en overstrooi het geheel met de walnoten. Dien op met rijst.
Hak de walnoten fijn en meng deze met het paneermeel. Verhit de wok, voeg walnoten en paneermeel toe en laat lichtbruin kleuren. Hou apart.
Verhit de boter in de wok en bak hierin de reepjes kip, voeg de groenten toe, breng op smaak met peper en nootmuskaat, en overstrooi het geheel met de walnoten. Dien op met rijst.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Bestrooi de kippenreepjes met wat bloem.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Proberen waard ;-)
Jeannine Van Immerseel zegt: