Recept
« Terug naar recepten
Kruidige aardappeltjes
PT45M
Kruidige aardappeltjes
Een heerlijk kruidige aardappeltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda willemen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidige aardappeltjes te bereiden
Schil de aardappelen en was ze.
Snijd ze in vieren of in blokjes.
Doe ze in een pan met water en zout en breng aan de kook.
Kook ze 5 min., giet af en laat uitdampen.
Pel de knoflook en snijd elk teentje in vieren.
Verhit de olie in een pan.
Bak daarin, voortdurend roerend, de aardappelen en de knoflook in ca. 8 min.
Was de kruiden en dep ze droog.
Snijd ze fijn.
Strooi de helft van de kruiden over de aardappelen.
Breng op smaak.
Bak de aardappelen in 10-15 min. goudbruin.
Roer de overgebleven kruiden erdoor en nootmuskaat en serveer direct.
Snijd ze in vieren of in blokjes.
Doe ze in een pan met water en zout en breng aan de kook.
Kook ze 5 min., giet af en laat uitdampen.
Pel de knoflook en snijd elk teentje in vieren.
Verhit de olie in een pan.
Bak daarin, voortdurend roerend, de aardappelen en de knoflook in ca. 8 min.
Was de kruiden en dep ze droog.
Snijd ze fijn.
Strooi de helft van de kruiden over de aardappelen.
Breng op smaak.
Bak de aardappelen in 10-15 min. goudbruin.
Roer de overgebleven kruiden erdoor en nootmuskaat en serveer direct.
jolangel zegt: