Recept
« Terug naar recepten
Pasta Sauzen I
PT30M
Pasta Sauzen I
Een heerlijk pasta sauzen i recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Warm
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta Sauzen I te bereiden
ROOM-KAAS-PASTASAUS:
*Breng de room aan de kook met de boter en de roomkaas en blijf goed roeren.
*Zodra de roomkaas is opgelost de knoflook er bij en de Parmezaan.Roeren tot kaas is opgelost.Nu nog even op zeer laag vuur laten doorpruttelen.
*Vlak voor gebruik de nootmuskaat er door roeren en door de gloeiend hete pasta roeren.
#*
TOMATENSAUS MET SAMBAL BADJAK:
*Verhit de 200 gram vette ontbijtspek in de olijfolie en laat dat goed samensmelten.Roer er de badjak door en de uien met de knoflook.Bak die glazig en roer de ketumbar er door heen.Doe er vervolgens de tomatensaus bij en laat dit
lekker een poosje pruttelen.
*Vlak voor het opdienen de gehakte blaadjes peterselie en basilicum door roeren.
*Breng de room aan de kook met de boter en de roomkaas en blijf goed roeren.
*Zodra de roomkaas is opgelost de knoflook er bij en de Parmezaan.Roeren tot kaas is opgelost.Nu nog even op zeer laag vuur laten doorpruttelen.
*Vlak voor gebruik de nootmuskaat er door roeren en door de gloeiend hete pasta roeren.
#*
TOMATENSAUS MET SAMBAL BADJAK:
*Verhit de 200 gram vette ontbijtspek in de olijfolie en laat dat goed samensmelten.Roer er de badjak door en de uien met de knoflook.Bak die glazig en roer de ketumbar er door heen.Doe er vervolgens de tomatensaus bij en laat dit
lekker een poosje pruttelen.
*Vlak voor het opdienen de gehakte blaadjes peterselie en basilicum door roeren.